Tagged Under: ,

Twitter bu genç kızın intiharını konuştu, tepkiler yağdı

By: Unknown On: 01:59
  • Paylaş
  • Geçtiğimiz gün çok kötü bir haber aldık. #AysunAltay, evet ağabeyinin tecavüzüne uğradı ve intihar etti. Buna ne demek lazım gerçekten intihar mı yoksa cinayet mi? Bunun adı düpedüz cinayet. Haberlerden gördüğüme göre de ailesi tarafından da bu olay karışında baskı görmüş. Bu nasıl insanlık diye sormak gerekiyor.

    Genç kız en sonunda da canına kıydı. Sevgilisinde beni affet diye mesaj verdikten sonra intihar etti. Malesef kadına yönelik şiddet ve tecavüz olayları ülkemizde ciddi bir sorun. Her nedense de bir türlü azalmıyor. Bunda aile yapısındaki bozukluklar etkili olabilir. Ama bu saatten sonra hiçbir şey bu genç kızı geri getiremez. Utanması gereken Aysun Altay değildi, tacavüzcü ve olayın üstünü kapatmaya çalışan her kimse onlardı.  Ama olmadı ne yazık ki! 

    Sosyal medyadan ise buna tepkiler durmak bilmedi. Ünlüler, diğer kullanıcılar bu olaya tepkisini gösterdi. Bu tepkiler elbette genç kızı geri getirmeyecek ama bir bilinç ya da bir farkındalık oluşması açısından önemli. Tepki göstermek tepkisiz kalmaktan daha iyidir ve sosyal medya bu tepkileri yerine ulaştıran en iyi kanal.

    Konu ile ilgili atılan bazı twitler:







    0 yorum:

    Yorum Gönder