Tagged Under: ,

Erkeklerin ve kadınların gündelik hayatta rolleri değiştirmesiyle ortaya çıkan durumlar

By: Unknown On: 13:26
  • Paylaş
  • Toplumumuzun erkeklere ve kadınlara biçtiği bazı roller vardır.Bu roller geleneksel olarak şekillenmiştir ve kadınların çoğu bundan memnun değildir. Zaten günümüze kadar çok fazla değişti işler. Artık kadınlar da eskisi gibi erkek egemenliğinde değil. Ama yine de rolleri değiştirirsek ne olur? Gerçekten çok enteresan görüntüler ortaya çıkabilir. Belki bunlar kimilerini memnun edebilir ama erkekleri hiç de memnun etmeyeceği kesin :)) Neyse gelelim rolleri değiştirmeye bakalım neler çıktı ortaya:

    Bu erkek modeli kadınları çok memnun eder gibi duruyor :)

    1- Yemek yapmak
    Yemek yapmak direk kadınlara özgü olan bir iştir yani toplum böyle bir görev biçmiştir ona. Gel gelelim bu rolleri değiştirince kadınlar çok memnun olacaktır. :))

    2- Ütü yapmak
    Belki de en zor iştir. Erkekler bu işten hiç mi hiç anlamazlar. Ütü bazen saatlerce sürebilir. Bu rolü de değiştirmemiz bayanları oldukça memnun ederdi sanırım :)

    3- Temizlik yapmak
    Hayat müşterek eşler birbirine yardım etmeli. Eden de vardır zaten özellikle temizlik ortaktır. Ama hiç bulaşmayan beyler de vardır. Bu beyler için oldukça zor bir olacaktır muhtemelen.

    4- Evlenme teklifi
    Bu tür işler de bayanlara kaldı. Her işi erkeklere verecek değiliz ya. :))

    5- Çocuk bakımı
    Bunu da değiştirmezsek olmazdı..

    6- Trip atan taraf
    Trip rolleri de değişti hali ile artık bayanlar bu işkenceye katlanmak zorunda :))
    Şimdilik bu kadar eklemek istediğinizi yorum bırakabilirsiniz ...

    0 yorum:

    Yorum Gönder