Tagged Under:

Bugün Twitter' da en çok konuşulan konu neydi?

By: Unknown On: 09:20
  • Paylaş

  • Son zamanlarda aldığımız üzücü şehit haberlerinden sonra sosyal medyanın konusu da gündeme dair oldu. Suruç katliamı ve diğer şehit haberleri twittter gündemini belirledi. İnsanlar şehitleri anarken aynı zamanda terörü lanetlediler.

    #ÜzülüyorumÇünkü ikinci sırada yer aldı ve terörü lanetleyen yüzlerce twit atıldı.
    İşte bunlardan bazıları:

    İnsanlar bu tag üzerinden şehitler için ne kadar üzüldüklerini belirttiler.
    #Demirtaş ise birinci sırada yer alıyor. Demirtaş'ın MHP ye yönelik eleştirisi nedeniyle twitter'da gündeme birinci sıradan girdi. Bu tag üzerinden Demirtaş' ı eleştirenler de vardı. Bu tag üzerine atılan twitler'den bazıları:

    Demirtaş'ın konuşmasının bazı yayın organlarınca sansürlendiği iddaları nedeniyle tepkiler büyüdü. Bu medya gruplarına da tepki veren twitter kullanıcıları Demirtaş tag'ını Türkiye gündeminde birinci sıraya koydu.

    Sıcaklardan şikayet edenler ise #Busıcaklardaben adı altında buluştu. Malum son günlerdeki sıcaklar insanları oldukça bunaltmıştı. İnsanlar sıcaklarda neler yaptıklarının yazdılar, e komik twitler de ortaya çıkmadı değil :)
    İşte atılan bazı twitler:



    Anlaşılan sıcaklar herkesi bunaltmış. İnsanlar alternatif serinleme yöntemlerine yönelmişler. Şikayetler de sosyal medyaya yönelmiş. 

    Görüldüğü gibi Türkiye gündemi ne ise sosyal medya da o oluyor. Bu da insanların gündemi takip ettiklerini gösteriyor. Tepki göstermek fikir bildirmek için de sosyal medyayı araç olarak kullanıyorlar. Gerçekten de sosyal medya bu açılardan çok faydalı bir kanal diyebiliriz.

    0 yorum:

    Yorum Gönder