Tagged Under:

Blog yazarak para kazanmak

By: Unknown On: 03:46
  • Paylaş
  • Aslında bu konu üzerinde bir çok yazılmış çok fazla makale var. Ben de kendi görüşlerimi aktaracağım.

    Öncelikle bir blog açmanız gerekli ve konu gerçekten ilgi çekici olmalı. Bu iş bir algı yönetimi. Siz ziyaretçiyi blogda tutmaya çalışacaksınız. Bunu yapmak için de konu ilgi çekici olmalıdır. Konu bittikten sonra ziyaretçinin ilgisini çekeceği birçok konuyu beraberinde sıralamak gerekli. En güncel konuları en faydalı şekilde vermeniz gerekli.

    Sitenizin tasarımı anlaşılır olmalı. Asla siyah arka plan kullanmayın. Siyah genelde porno siteler için kullanılan bir tabandır. Basit ve anlaşır olmak çok önemli. Kullanıcı dostu olmakta fayda var. Lafı fazla uzatmayacağım. En önemli kısım algı yönetimi. Gelenleri sitede sıkmadan onların vakit harcamasını sağlayabilirseniz siz bu işi başardınız sayılır.

    Konunun özel olması başarı şansını artıracaktır. Genel konularda rakipler fazla olacaktır. Daha fazla özele inmeniz size faydalı olacaktır. Örnek almak için birçok örnek var.

    Gelelim en önemli konuya. Özgün olmak bu işin püf noktası. Yazılarınız kendi ürününüz olsun ki emek hırsızlığı olmasın. Zaten google bu konuda çok hassas davranıyor.

    Kısaca bu işin formülü şu = Basitlik+faydalı olmak+özgün olmak+kullanıcı dostu olmak

    Her şey tamamsa artık Google Ads başvurusu yapabilirsiniz. Ama biraz birikim yapmakta fayda var. Çok hızlı gidip olumsuz cevap almak olasıdır.

    Umarım yardımcı olmuşumdur...

    0 yorum:

    Yorum Gönder