Tagged Under: ,

Erkekler mutfakta en çok hangi kadınları görmek ister ?

By: Unknown On: 03:23
  • Paylaş
  • Anonim kullanıcıların internette seçtiği beğendiği resimlerden bir sıralama yaptık. :)) Yani kimsenin yemek tarzına bir şey dediğimiz yok :) Herkesin yemek yapma tarzı farklıdır. Yalnız internet kullanıcıları en çok aşağıdakileri beğendi.

    Yemek yapmak zordur. Ancak eğlenceli hale getirildiği zaman çok zevkli bir iştir. Özellikle erkekler bu tarz yemek yapmaya oldukça istekli olacaktır. 

    Neredeyse her erkek böyle bir kadını mutfakta görmek ister. Zaten zor olan yemek yapmak bu şekilde çok kolay hale getirilebilir. 

    Mutfak bu şekilde daha renkli olmaz mıydı? :)) Eminiz ki herkes iyi yemek yapamaz. Ama daha eğlenceli daha güzel hale getirilebilir bu iş. Sanki aşağıdaki resimler de bunu kanıtlıyor. Özetlemek gerekirse erkeklerin mutfakta görmek isteyecekleri kadın tiplerinin genel bir toplamı bunlar. İnternette dolaşan verilere göre yani sosyal medyaya göre erkekler daha çok bu tarzı seçti :)) 

    Medyaseyir' de internetin genel kanını yansıtılıyor. Şimdi iyi yemek yapmak da aranan bir durum ama bu seçilen resimler hiç de objektif olunmadığını gösteriyor.

    Mutfakta en çok beğenilen kadınlar:













    0 yorum:

    Yorum Gönder