Tagged Under:

Digitürk' e tepki yağdı geri adım atmak zorunda kaldılar

By: Unknown On: 14:58
  • Paylaş
  • Fenerbahçe ile Shaktar Donetsk şampiyonlar ligi maçının Digiturk' de şifreli yayınlanması üzerine tepkiler giderek arttı. Elbette bu şekilde yapılan şifrelemeler futbolun izlenme oranını düşürüyor. İnsanları futboldan soğutuyor. Futbola bu kadar düşkün bir ülkede elbette ben de şifreli yayına karşıyım. Bu durum bütün futbol severleri çileden çıkartıyor. Hazırlık maçlarından tutun da diğer bütün maçlara kadar hepsi şifreli yani ücretli. Futbolseverler için bu Fenerbahçe maçı artık bardağı taşıran son damla oldu.

    Digiturk bu maç için 30TL bir ücret belirlemesinden sonra doğal olarak çok büyük bir tepkiyi sosyal medyadan gördü. Tepkilerin sonucu olarak hatta bazı kullanıcıların üyeliklerini iptal etmesiyle birlikte Digiturk geri adım attı. Maç gününde ve saatinde ücretsiz olarak yayınlanması bekleniyor.

    Ancak şifreli yayın konusu hala büyük bir problem. Neticede futboldan bir soğumaya yol açıyor. Bu şekilde sosyal medya kanalı ile gösterilen tepkiler ile yayıncı kuruluşlara daha çok geri adımlar attırılabilir. 

    Bunun gibi her olayda da tepkiler giderek artacaktır. Fenerbahçeli futbolseverler takımlarının bu çok önemli maçını izlemesi en doğal hakkıdır. Sadece Fenerbahçe için değil bütün takımlar için geçerli bir durum...

    Konu ile ilgili atılan bazı twitler:







    0 yorum:

    Yorum Gönder