Tagged Under:

Aşırı sıcaklardan dolayı yaşadığımız komik durumlar

By: Unknown On: 10:36
  • Paylaş
  • Son günlerde hepimiz yazın en sıcak günleri ile boğuşuyoruz. Havalar bununla da kalmayacakmış daha da ısınacakmış. Elektrik kullanımı da rekor seviyeye ulaşmış. Kısacası yanıyoruz söndüren yok. Her yolu da deniyoruz sıcakların etkisinden kurtulmak için. Aman dikkat demekte fayda var bu sıcaklarda özellikle öğle vakti dışarıya pek çıkmamak lazım. 
    Sıcakların bizi düşürdüğü komik durumlar:
    -Bu sıcaklar yüzünden nerede bir su bulsak girmek istiyoruz. Bu çocuğun yerinde olmak isteyenimiz çoktur mutlaka. Hele bir de denize havuza girme gibi bir imkanız yoksa...


    - Malesef her yerimiz terliyor. Neredeyse eriyeceğiz. Bir de deniz kenarı bir yerdeysek nemle birlikte sıcaklık 50 derece hissediliyor.



    - Her fırsatta el, yüz, ne bulursak suya tutuyoruz.



    - Esen bir şey olsun yeter. Her vantilatör bizimdir... :)



    - Hiç sıcak değil diyen tipler de var bunlara gıcık olamamak elde değil. Klima açmış -10 derecede oturuyor dışarısı 50 derece hala konuşuyor ya neyse :)



    - Gözümüz sürekli hava durumunda. Yarın kaç derece olacak, sıcaklık artacak mı? 



    - Resmen yanıyoruz. Kliması olmayanın, serinlemek için hiçbir imkanı olmayanın ruh hali de böyle oluyor galiba.



    - Bu sıcakta iş yerinde çalışmak zorunda olanların hali de bir hayli zor. Anlayış göstermek lazım biraz. zaten bir sürü bilgisayar çalışıyor sıcaklık artıyor ee sinirler de geriliyor onlarda ısınıyor neticede ... :)



    - Asfalt eriyor da ayaklarımıza yapışıyor. Asfaltla birlikte biz de eriyeceğiz böyle giderse.

    capsler incicaps'ten alıntıdır.

    0 yorum:

    Yorum Gönder