Tagged Under:

Erkelerin Türk kızlarını nasıl bulduğunun kısa bir araştırması: Erkekler Türk kızlarını nasıl buluyor

By: Unknown On: 13:26
  • Paylaş
  • (not: bu sıralama internette en çok bahsedilenlerden bir derlemedir. Yani uydurulan ya da kendimizce yazılan bir durum değil :)
    Evet, internette arandı tarandı sözlüklere bakıldı, twitter, facebook instagram derken şu bazı sonuçlar çıktı. Neyse gelelim karşılaştırmamıza yani Türk kızlarının genel özelliklerine.
    Şimdi şöyle bir genelleme yapacak olursak erkekler Türk kızlarını hiç de öyle stabil bulmuyor. Yani Türk kızlarının psikolijisi, ruh hali değiştikçe değişiyor... Sonra da niye erkeklerin kendilerini anlamadıklarından bahsediyorlar. Hal böyle olunca olunca da bir çok olumsuz özellik de tek tek sıralanıyor. Bayanlar biraz kızabilir ama yorum bırakıp siz de erkekler için bir sıralama yapabilirsiniz bayanlar :)

    1- İlk maddede Türk kızları kısa boylu ve kilolu bulunuyor. Yani batının güzellik anlayışı ile pek uymuyor deniliyor. Neyse güzellik göreceli diyelim ve geçelim.


    2- Türk kızları feminizm derecesini (tabi bazıları) aşırı abartmış derecede. Erkeklerde bundan bir hayli şikayetçi.
    --Bonus--- :)))--------
    ----------------------

    3- Kendilerini dünyanın en güzel kızları zannediyorlar. Egoları tavan durumdadır. Kendilerine en yakışıklı erkekleri yakıştırırlar ama çoğu kendi tipine bakmaz şeklinde görülüyorlar...

    4- Dünyada en çok naz yapan kızlar olarak görülüyorlar ... 


    5- Türk kızlarını anlamak imkansız yani şöyle ki erkekler kendilerini hiç anlamıyor.


    6- Genelde hani şu tabir vardır ya fok balığı gibi konuşanlar; işte bu tip kızlar  giderek artıyor. yaaa cnm yaaa neden böoooyle yapıyıııısıııınnn gibisinden :))


    7- Sevmedikleri bir kişinin arkasından hunharca konuşup yanında ise çok iyi davranabiliyorlar... (Yorum yok sayıları çok fazla böyle tiplerin)


    8- Her zaman her yerde kendilerini çook ama çook beğenirler. Kendileri hep süperdir. Karşıdakinde kusur var sa vardır. Kendileri süper insandır. O kadar süperdirler ki en güzel mankenlere laf atarlar kendilerine de hiç bakmazlar.



    9- En önemlisine geldik hani şu kamerayı öpercesine dudaklarını büküp fotoğraf çekinen kızlar en sevilmeyen kız tipi deyip bitirelim. Varsa ekleyeceğiniz başka özellik yorum atın :))

    0 yorum:

    Yorum Gönder